Dan Blitzerian går alltid all-in

Dan Blitzerian återkommer ofta i olika listor som inte alltid handlar om talang, bland annat blev han framröstad som den roligaste pokerstjärnan att följa på Twitter. Han spelar oftast i högoddsborden där mångmiljoner byter ägare på bara några minuter. Hans extravaganta, och enligt vissa vulgära, livsstil är väldokumenterad hos både nöjestablåerna och hans egna instagram. Även hans twitter och facebook-konton har massor av följare. I och med att Dan Blitzerian medverkat i filmer som ”Olympus has fallen” och ”The other girls” så har hans kändisskap nått en ny nivå.

Dan Blitzerian

Som person går Dan Blitzerian lika mycket all-in som han gör vid pokerbordet. Han fyller sin fritid med å ena sidan kvinnor och sprit, å andra sidan extremsporter och träning. Allt som håller adrenalinet uppe är intressant för honom. Men trots allt detta vid sidan av så får man inte glömma att Dan Blitzerian fortfarande är en talangfull pokerspelare. På en intervju i Howard Sterns radioprogram avslöjade han att han spelat in 50 miljoner dollar i vinstpengar i år, än så länge. Enligt egen utsago påstår han att ”vinna är det bästa som finns, men varje gång han förlorar så vill han lägga av med poker för gott, åtminstone tills han vinner igen”.

Det är spänningen i sporten som attraherar honom, vilket förklarar varför högoddspokern är det enda som gäller för Dan Blitzerian. I samma intervju berättar han även om hur han trots sin unga ålder på strax över 30 år redan har fått tre hjärtattacker. Om denna ”All-in” attityd är något att efterapa i sitt egna liv är nog ganska osäkert. Det verkar som om att det ständigt är höga berg och djupa dalar som gäller i hans liv.

Ett känt ordspråk påstår att elden som brinner dubbelt så starkt, brinner dubbelt så fort. Om detta kommer att stämma in i Dan Blitzerians liv kan bara framtiden veta. Tills dess kommer han fortsätta att gå all-in i allt.

Dan Blitzerian sportbil fart