The Grand Live

Grand Series of Poker Live, GSOP Live, är en serie liveturneringar som Ongame Network anordnar och som har blivit ett av världens största globala pokernätverk. I nätverket finns mer än 25 olika spelsiter som till exempel Bet24, Paf, Betsson, Betfair och bwin. Arrangörerna beslutade dock under säsong 3 att byta namn på turneringen till The GRAND Live innan säsong 4 satte igång.

Säsong 1 av GSOP Live hade flera stop i hela Europa, ibland annat Riga och Sevilla. I Riga deltog drygt 280 spelare men det var svensken Martin Emanuelsson som tog hem det eventet. Han vann även GSOP Grand Final i Sevilla vilket gav honom 93 130 dollar. Britten Kevin Thurston kom på andra plats.

Eftersom första säsongen varit en sån succé och flöt på smidigt så satsade arrangörerna på ännu fler stopp och ännu mer pokeraction till säsong 2. Vilket blev verklighet då varje turneringsstopp hade 400 deltagare.

Ongame

Arrangörerna i Ongame Network pointerar att namnändringen till The GRAND live inte har någon påverkan på turneringens koncept eller värde för spelarna. De kommer att fortsätta leverera en turnering med stopp på exklusiva platser, ge bra service och ha prisvärda inköp.

Säsong 4 event:
Malta: 3 – 8 sep 2013
Prag: 11 – 14 dec 2013
Cyprus: 25 feb – 1 mar 2014
Marbella: 14 – 17 april 2014